URBANISTA FELSŐFOKÚ SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉS // 2018

Urbanista 2018 BANNER

A BME Urbanisztika Tanszéke 

az Urbanista Felsőfokú Szakirányú Továbbképzés 2018-20-as évfolyamára 

PÓTFELVÉTELIT HIRDET szeptember 13.-ig! 

A képzés négy féléven keresztül az urbanisztika legfontosabb témaköreit havonta egy-egy háromnapos tematikus konferencia formájában tárgyalja. Konferenciáinkon a Tanszék munkatársai mellett a szakma legelismertebb szakemberei tartanak előadásokat. Különleges figyelmet szentelünk a településrendezés témakörének, amelyet két elméleti konferencia mellett egy helyszíni gyakorlat és három félév vezetett gyakorlat mélyít el. A négy intenzív félév szakdolgozattal és államvizsgával zárul.

A képzés helyszíne az Urbanisztika Tanszék, de minden alkalommal igyekszünk helyszíni tapasztalatokat is szerezni, illetve félévenként egy gyakorlatot vidéken tartunk. A képzés tandíja félévenként 190.000 Ft, amihez a vidéki gyakorlatok költségei, várhatóan félévente 30.000 Ft járul.

A tanfolyamra építészmérnök, építő­mérnök, tájépítészmérnök, településmérnök, közlekedésmérnök, környezetvédelmi mérnök szakos egyetemi vagy főiskolai oklevéllel lehet jelentkezni. Ugyancsak várjuk a településtervezésben-településfejlesztésben dolgozó geográfus, jogász, közgazdász, szociológus kollégákat.

Pótjelentkezési határidő: 2018. szeptember 13. 

ELŐZETES MENETREND ÉS TEMATIKA // 2018 ŐSZ – 2020 TAVASZ

További információk:
a tanszék honlapján: www.urb.bme.hu

illetve a képzés vezetőjénél:
Szabó Julianna PhD
1111 Budapest, Műegyetem rkp. 3. II. 93.
tel: (+36 1) 463-3847
email: szabojuliannaphd@gmail.com