Önkénteseket keres a nemzetközi DANUrB projekt

ONKENTES HONLAPsm

Kik vagyunk?

A BME Urbanisztika Tanszéke 2017. januártól 39 hazai és nemzetközi Duna menti partner munkáját fogja össze a Danube Urban Brand projekt keretében, amelyben vezető szerepet játszik 7 Közép-európai építészeti egyetemi partner is. A projekt a Duna menti települések kulturális örökségét a városépítészet és építészeti értékteremtés felől dolgozza fel. A DANUrB különböző közösségi programok rendezése által kívánja népszerűsíteni projektjét, mellyel az embereket közelebb hozhatja a Duna-parthoz. Az idei megvalósuló program a 2017 nemzetközi Duna napok, mely az Urbanisztika Tanszékkel összefogva több ismert szervezet, mint a KÉK vagy a VALYO együttműködésével valósulhat meg Esztergom és Párkány városában.

Önkénteseket várunk:

Hová?
Elsődlegesen a projekt keretében megrendezett Duna napok helyszíneire, mely Budapest, Esztergom és Párkány, de hosszabb távon a jövőben akár egy-egy DANUrB partner városába.

Mikor?
2017 Június 28-29-30.-án folyamatos jelenlétetekre szükségünk lehet.

Kiket?
Érdeklődő, motivált, angolul beszélő hallgatókat, akik szeretik a közösségi eseményeket és szívesen vesznek részt azok előkészítésében is, bármelyik évfolyamról.

Mi a feladat?
A júniusi program előkészítése és megvalósítása: digitális anyagok előkészítése, helyszínek berendezése, a DANUrB napok során az egyes rendezvény pontokon angol-magyar nyelvű társalgás a látogatókkal.

Első megbeszélés: Június 7. 16:30 Urbanisztika Tanszék, könyvtár

/facebook esemény

/plakát

FB header A1sm